Roneco IT Solutions is een klein, no nonsense ICT bedrijf uit Twente, en is actief in de wereld van internet, automatisering en telecom. Roneco IT Solutions richt zich met Roneco Kantoor op het Midden- en Kleinbedrijf in de regio Twente, Salland en de Achterhoek. U kunt bij ons terecht voor het gehele automatiseringstraject van inventarisatie, advies, implementatie, levering en beheer van uw bedrijfsnetwerk. Onze visie is: Het vereenvoudigen van de werkdag van kleine en middelgrote bedrijven door het aanbieden van software, services en kennis.

Advies en levering van hardware en software.

Roneco Kantoor levert alleen de beste producten van alle topmerken in de IT wereld. Wij werken met diverse leveranciers samen zodat wij snel de juiste producten en diensten kunnen leveren.

Automatisering dat aansluit bij uw behoefte

Onze slogan is: "vereenvoudig uw werkdag". Dit betekend dat uw automatisering ook daadwerkelijk uw werkdag moet vereenvoudigen. Hiervoor voeren wij vooraf een gedegen onderzoek uit zodat wij hardware kunnen adviseren die past bij uw (bedrijfs)behoefte en daadwerkelijk voor een eenvoudige werkdag zorgt.

Één aanspreekpunt

Met de diensten van Roneco Automatisering heeft u één aanspreekpunt voor al uw automatiseringsvragen en problemen. 

Ondersteuning bij problemen

Techniek blijft techniek en kan kapot gaan of problemen veroorzaken. Roneco Kantoor is in de buurt om u direct het helpen en ervoor te zorgen dat u en uw medewerkers snel weer kunnen werken. 

Preventief onderhoud

Met een onderhoudscontract van Roneco Kantoor komt er periodiek een expert langs om preventief onderhoud te plegen aan uw IT-omgeving. Dagelijks komen er nieuwe beveiligingslekken boven water en komen er updates uit voor uw software. Om u optimaal te bschermen tegen bedreiging vanaf het Internet is het van belang dat alle systemen in uw IT omgeving up2date blijven.