Als bedrijf kun je niet om het internet heen. Ook al heeft een bedrijf niks te maken met internetactiviteiten, actief zijn op het internet is een ‘must’! Het internet is voor steeds meer mensen de belangrijkste bron om informatie op te zoeken over een bedrijf. Ben je een loodgieter in Enschede, maar heb je geen website, of ben je niet te vinden in de zoekmachines (of marktplaats) op de term ‘Loodgieter in Enschede’, dan loop je gegarandeerd inkomsten mis.

Hiernaast staat een overzicht van diensten/producten die Roneco IT Solutions kan leveren of voor u kan verzorgen.  

Claim een domeinnaam
Roneco IT Solutions kan u helpen bij het claimen/registeren van een domeinnaam. Een bedrijfsnaam of handelsnaam moet uniek zijn. Daarnaast is het ook handig om te controleren of de domeinnaam nog vrij is. Wanneer klanten informatie zoeken over uw bedrijf is de kans groot dat ze de url intypen, dan is het wel zo fijn als ze ook bij uw bedrijfspagina terecht komen. Roneco IT Solutions helpt u bij het controleren of een domsinnaam nog vrij is. Als de domeinnaam vrij is kan Roneco IT Solutions hem voor u registreren. 

Bedrijf in Google Maps
De meeste gebruikte zoekmachine van Nederland is Google. Een loodgieter in Enschede heeft er dan ook baat bij dat zijn bedrijf hoog in de zoekresultaten van Google komt wanneer er gezocht wordt met de zoekterm "Loodgieter in Enschede". Maar misschien nog wel belangrijker is dat uw bedrijf is aangemeld bij Google Maps. 

Webwinkel starten

Social Media

Internet bedrijf starten

Veelgestelde vragen

als ik mijn bedrijfsnaam in type ben ik niet te vinden op internet?