Het nieuwe werken, cloud computing, disaster recovery, webhosting en glasvezel. Zo maar wat termen waarmee u als ondernemer vandaag de dag mee te maken krijgt als het over uw IT-omgeving gaat. Maar wat houdt het allemaal in en waar kan ik mijn voordeel mee doen? 

Roneco IT Solutions richt zich met Roneco Kantoor op ondernemers in het klein- en klein-midden bedrijf. U als ondernemer kunt bij Roneco Kantoor terecht voor het gehele automatiseringstraject van ontwerp en bouwen tot het beheren van uw IT-omgeving. In onderstaand schema kunt u zien op welke IT gebieden wij actief zijn. Wij zijn actief op:

  • Zakelijke telefonie, VoIP
  • Automatisering
  • Verbindingen
  • Uw bedrijf op Internet, zoals website en webhosting maar ook Cloud-diensten.
  • Beheer en onderhoud

Kortom, met Roneco Kantoor heeft u één partner/aanspreekpunt voor al uw IT gerelateerde producten en diensten. Maar wij doen meer. Graag helpen wij u hoe u de techniek van vandaag de dag het beste kunt gebruiken en er het meeste profijt van kunt hebben. Daarnaast willen wij u en uw medewerkers iets leren in begrijpelijke taal. Zodat u ook begrijpt waar u mee werkt.

Van computer tot website.
Vereenvoudig uw werkdag, is onze slogan en daar staan we helemaal achter. Informatietechnologie maakt het onmogelijke mogelijk. Roneco Kantoor biedt u daarom oplossingen waardoor u en uw medewerkers efficiënter kunnen werken op kantoor, onderweg en thuis.

ComputernetwerkNetwerk aanleggen
Om computers, laptop's, tablet's, printers en smartphone's met elkaar te laten communiceren heeft u een computernetwerk nodig. Heeft u meer dan 1 computer in uw onderneming dan is een computernetwerk al nodig. Een computernetwerk kan bedraad zijn of draadloos.

Roneco Kantoor kan u helpen bij het ontwerpen en aanleggen van een computernetwerk. Veelal wordt een computernetwerk bedraad aangelegd. Een bedraad netwerk is het meest stabiel. Draadloze netwerken worden vaak gebruikt in ruimtes waar veel met laptop's of tablet's wordt gewerkt.